Stránka používá cookies.

Stránka se nachází v testovací beta verzi.

Archiv

PPA kontrakt (Power Purchase Agreement)

Scope 1, Scope 2, Scope 3, záruky původu elektřiny, dohoda o výkupu elektrické energie, off-site, on-site, zelená PPA, Pay as Contracted, Pay as Produced, zelená elektřina, PPA elektřina smlouva, smlouva na nákup obnovitelné energie , smlouva o nákupu solární energie, SPPA, SEPA, obnovitelný zdroj energie, cena zelené elektřiny podle PPA smluv

QUANTUM, a.s. - elektřina

QUANTUM, a.s. - dodavatel elektřiny v ČR, ceníky, cena. Ceny dodávky elektrické energie pro domácnosti, pro firmy v České republice. Detaily produktů.

ALPIQ ENERGY SE - elektřina

ALPIQ ENERGY SE - dodavatel elektřiny v ČR, ceníky, cena. Ceny dodávky elektrické energie pro domácnosti, pro firmy v České republice. Detaily produktů.

ALPIQ ENERGY SE - plyn

ALPIQ ENERGY SE - dodavatel plynu v ČR, ceníky, cena. Ceny dodávky zemního plynu pro domácnosti, pro firmy v České republice. Detaily produktů.

Ceny, ceníky elektřiny 2022

Jaká bude cena elektrické energie v roce 2022? Odhad podle cen v roce 2021

Ceny, ceníky plynu 2022

Jaké budou ceny zemního plynu v roce 2022? Předpoklad podle vývoje cen v roce 2021

DODAVATELÉ ELEKTŘINY, kterého si vybrat

Kterého dodavatele elektrické energie si vybrat? Nejlevnějšího, nebo jaké další kritéria zohlednit?

Časy kdy je NOČNÍ PROUD, kdy je DENNÍ PROUD - ČEZ, EG.D, PRE, E.ON

Časy kdy je zapnutý/vypnutý noční a denní proud. Levný proud, nebo taky levný tarif podle distribučních oblastí ČEZ, EG.D (E.ON), PRE. Hodiny spínání HDO.

Archiv 2016 PLYN pro Podnikatele a Firmy

Cena plynu, ceníky zemního plynu pro Podnikatele a pro Firmy v roku 2016. Rozhodnutí Energetického regulačního úřadu (ERÚ).

Archiv 2016 PLYN pro Domácnosti

Cena plynu kWh, MWh, m3. Ceníky zemního plynu pro domácnosti v roku 2016. Rozhodnutí Energetického regulačního úřadu (ERÚ).